Film tips


86 bullar

Idag blev jag hundvakt åt världens tjurigaste hund, fick praktiskt taget dra honom i kopplet för att  följa med mig hem. Jag blev inte så populär när jag tog honom från Vicke.




Annars har jag bakat bullar hela dagen             


Ja... uppdatering

Börjar väl bli dags för en liten uppdatering nu. Inte direkt så mycket som händer kring mig, har jobbat hela helgen. Men jag har ju faktsikt träffat både Emma och Emelie i veckan.
En promenad blev det i onsdags runt älven i det fina vädret med Emma och i dag har jag spenderat hela dagen i Umeå med Emelie. Mycket trevligt, blev mycket tv-spel och jag måste säga att jag faktiskt börjar bli bättre på guitar hero nu ;) Övning ger färdighet!



Vindelälven 25/2 -09



Tips

Dagens tips från Sara:
När du har haft en glasform i ugnen, skölj inte av den med kallt vatten direkt efter att du tagit ut den. Det spricker!

Mission

My mission idag är att ta mig ut ur det här huset. Om 5 timmar har jag suttit instängd här i 4 dygn. Det är 96 timmar, det är 5760 minuter, det är 345600 sekunder. (Det hördes faktiskt inte så länge)

Har ju haft magsjuka i helgen...igen. Känns som att jag har gjort min del i magsjuketräsket nu för dom närmsta kommande åren nu. På 1 ½ år har jag sammanlagt fått det 4 ggr. Jag är lite less måste jag få säga, när man var liten kom det ju bara vartannat år eller så.

Nu ska jag ner till syrran och vattna hennes blommor, dom kommer hem på fredag från Mexico, pinsamt om jag råkat döda dom igen -.-


Great Men


Buffy

Emelie har ju fått mig att se alla Buffy avsnitt, och det är verkligen många kända ansikten med i serien...




Wentworth Miller från bla. Prison Break



Leonard Roberts från bla. Heroes



Kathryn Joosten från bla. Desperate Housewives



Amy Adams från bla. Enchanted



Wade Williams från bla. Prison Break

My Fair Lady

9/ 5 Oscarsteatern, Stockholm



Tröttsamt

Jag har inte åstadkommit mycket den här helgen. Tänk vad mycket en natts förlorad sömn kan förstöra för en.

Det är inte första gången jag inte kan sova natten innan jag ska jobba, jag blir så nervös över att väckarklockan inte ska ringa så jag ligger vaken hela natten och tittar på klockan istället.

Så kvart över 6 på lördag morgonen gav jag upp och gick upp för att fylla kroppen med massa socker istället för att klara dagen (ett till nyårslöfte: börja dricka kaffe, redbull smakar inte bra).

Men det gick alldeles utmärkt att jobba, dock slockna jag så fort jag kom till stugan vid 7 tiden. Söndagen blev också ganska kort, vakna halv 11, for till stan för att jobba igen, städ, hem till Vindeln och äta middag och sen se film och god natt igen klockan halv 10.


Jepp jag är en person som behöver mycket sömn!



Hair Cut

Idag blev det en hel dag i stan. Steg upp kl.6 för att få åka med pappa och slippa betala bussresan in.
Det blev först en hårklippning och jag hade tänkt mig något nytt och roligare, men som vanligt banga jag ur och håret blev bara någon centimeter kortare istället.

Sen försökte jag och Emelie oss på en sväng på stan men gick inte så bra i denna kyla och vi hamnade ganska snabbt på teg med en kopp te.

Kom hem vid halv 6 stel frusen, bädda ner mig vid tv:n och körde igång massa Buffy avsnitt igen.
Det var min fredag.



On Saturday Afternoons in 1963



The most as you'll ever go
Is back where you used to know
If grown-ups could laugh this slow
Where as you watch the hour snow
Years may go by

So hold on to your special friend
Here, you'll need something to keep her in :
"Now you stay inside this foolish grin ... "
Though any day your secrets end
Then again
Years may go by

You saved your own special friend
'Cuz here you need something to hide her in
And you stay inside that foolish grin
When everyday now secrets end

Oh and then again
Years may go by


Träningsvärk

Tro det eller ej så tar det faktiskt att stå på Wii fit plattan, tror jag har kört rocket ringarna i en halv timme nu och kan knappt röra magen utan att det gör ont!

 


Movies Movies

Jag har väldigt lite att göra om dagarna så därför sitter jag och gör meningslösa saker som att leta efter kommande filmer.
Förutom 17 Again som jag la upp en trailer på i förra inlägget så kommer även några fler filmer värda att se; Monsters Vs Aliens, som kommer 3 April på bio i Sverige. Och för dom som gillade första filmen så kommer uppföljaren Tranformers: Revenge of the Fallen. En ny film med Jack Black kommer också Year One heter den, på bio i Sverige 3 Juli. Och så klart kommer ju X-men Origins: Wolverine 1 Maj som jag i allafall inte har tänkt missa.


Mycket mer kommer ju och det är jag glad för. Är så besviken på 2008, det kom väl en eller kanske två bra nya filmer. 2009 is the year!




17 Again

Kommer i sommar, bara att vänta ^^


Wii

Nu ska jag snart ner och hämta mitt nya Nintendo Wii, eller ja nya och nya det är ju begagnat. Men nytt för mig. Vann det på tradera förra veckan så jag har gått som på nålar och väntat på det. Men idag klockan 4 får jag äntligen hämta det.
Det blir nog mycket spel ikväll, Wii Fit skulle följa med och det ska tydligen vara riktigt roligt. Jag har aldrig spelat det själv men det låter kul, träningen man får är ju bara ett stort plus!


Lisa, Bright and Dark

Mitt nyårslöfte i år skulle vara något som jag visste att jag kunde hålla, så jag ska slippa må dåligt över att jag inte har börjat träna eller inte slutat äta godis i år igen. Så därför blev mitt nyårslöfte att läsa så många nya böcker som möjligt det här året. Minst en ny bok varje månad. Och jag ska skriva upp alla böcker som jag läst vad dom handlar om och vad jag tycker om dom (som en läsdagbok).

Så vi börjar med boken jag läste ut i januari, Lisa, Bright and Dark.


"Lisa is your average sixteen year old girl. She's popular and funny with a lot of friends and a boyfriend. But what no one else knows is that she is slowly losing her mind. When it finally becomes obvious that she needs help, Lisa allows some distant friends, one who was there when she tried to beg her parents for help, one who is a minister's daughter, and one who is an ex mental patient, help her."


Jag tycker att boken var bra, men jag gillar också böcker från 60 - 70 talet som handlar om ungdomar med olika problem. Det som var dåligt var att boken var så kort, endast ca 150 sidor, den skulle gärna fått vara några hundra sidor längre och gått mer in på vad som händer/hände med Lisa. Den var väldigt kortfattad och handlade mest om hennes vänner som försökte hjälpte henne. Men helt klart värd att läsa, en lätt läst bok helt enkelt.


Benjamin Button

Jag tycker verkligen inte om att namnge en blogg. Har tänkt att skaffa en ny blogg ända sedan början av Januari men inte kommit på något jäkla namn. Så nu blev det som det blev, är nog less på namnet i morgon redan.

Igår blev det i allafall jobb och sen jobb och sen bio, The Curious case of Benjamin Button. Det första jag tänker på nu efter att jag sett filmen är att den var lång, för lång. Man fick ont i rumpan.
Men den var inte alls dålig, väldigt bra gjord och väldigt fin handling.


RSS 2.0