Books

Det var ju meningen att jag åtminstone skulle skriva om dom böckerna som jag läst om i den här bloggen, men inte ens det tycks jag lyckas med.
Men jag har iallafall hållit mitt löfte att läsa minst en bok varje månad. Jag har läst tre stycken dom två sista månaderna, alla tre totalt värdelösa. Det är sista gången jag köper böcker som ligger på topplistan.

Tillsammans är man mindre ensam av Anna Gavalda
En fransk bok som gjorde mig deprimerad varje gång jag tog upp den.
Den finns också som film och jag tror att jag ska ge den ett försök ändå. Den kanske är bättre och sen gillar jag också Audrey Tautou

Filckan som inte fick finnas av Ethel G. Ericsson
Jag trodde att boken skulle vara mer som Pojken som kallades Det. Och egentligen är det väl bra att hon inte hade det riktigt lika hemskt som han. Men boken var otroligt dryg och helt plötsligt så hade det gått 5 år i boken utan att jag märkt något.

Tre röda näckrosor av Elin Linqvist
Jag har inte läst ut boken än, har ungefär 50 sidor kvar. Meningen med boken (som jag förstod det) var att två personer som just hade varit med om tragiska händelser skulle ge sig ut och resa och skulle då träffa varandra. Men som sagt jag har 50 sidor kvar av boken och dom har fortfarande inte träffats.
Handlingen tycker jag inte är direkt så bra i boken men den har ändå enljuspunkt som få mig att fortsätta läsa boken, man får veta väldigt mycket om flera länder som; Vietnam, Japan, Indien och Mexico. Me Like.

   

Finally

Äntligen lite posters för New Moon!


Disney-maraton

Nu var det ett tag sedan igen, börjar bli 2 veckor mellan varje inlägg. Men man har inte så mycket att skriva om när man bor i Vindeln.

Jag har börjat ett disney-maraton här hemma, hittils har jag hunnit sett; Skönheten & Odjuret, Lilla Sjöjungfrun, Snövit, törnrosa, Fanatsia, Lejonkungen, Järnjätten, Aladdin, Balto och Anastasia (Okej, dom två sista är inte disney-filmer men dom räknas iallafall enligt mig).

RSS 2.0